Om Uniradioen

Uniradioen er en radiofonisk legeplads, der tør udfordre og underholde. Her er rummelighed og plads til alle. Her tør vi prøve nye ting, også selvom vi risikerer at begå fejl, for vi mener at fejl kan være en god forudsætning for læring.

Uniradioen står for kreativitet og udforskning. Vi er en 100% non-profit frivilligforening, hvor unge og studerende eksperimenterer med radio og udvikler deres evner inden for formidling - et solidt springbræt for den nye generation af mediefolk.

Siden 1986 har studerende i alle afskygninger haft en platform til at lære at producere alt fra original liveradio og podcasts til dækning af danske festivaler og afvikling af koncerter med nogle af Danmarks nyeste og fedeste artister.

Vi arbejder med formidling af lokal-, kulturelt- og udannelsesmæssigt indhold, og vi gør det sammen. Uniradioen er fællesskab. Vi lærer sammen, vi griner sammen, og vi hjælper hinanden med alt hvad vi kan hjælpe hinanden med.

Uniradioen har samtidig et stærkt ønske om at hjælpe til med at løfte den lokale musikscenes bands og solister, ved at playliste deres musik på kanalen, på Spotify og ved at booke dem til vores koncerter “Uniradioen præsenterer”.

Uniradioen er en kanal, hvor lytteren opdager nye spændende programmer, ny spændende musik, og nye stærke stemmer - et friskt pust til dine øregange.

Sammen er vi Uniradioen.

 
 
LogoElement_blågrøn-01.png